Werkzaamheden

Schildersbedrijf Duis zet doelbewust in op kwalitatief werk voor een scherpe prijs, met extra aandacht voor persoonlijke aandacht en advies dat u van een professioneel schildersbedrijf mag verwachten.

Schilderwerk

Schilderwerk is meer dan een periodiek onderhoudslaagje. Schildersbedrijf Duis combineert het vakmanschap van goed schilderwerk met een gedegen stuk advies op maat. De juiste materialen of werkwijze voor een duurzaam leven van uw buitenschilderwerk, of een goede kleurencombinatie en onderhoudsadvies voor uw binnenwerk. Goed schilderwerk is niet alleen een inspanning, het is een prestatie.

Behang

Het aanbrengen van behang luistert nauw. Ondergrond, lijm en verwerkingsvoorschriften bepalen de duurzaamheid van het product. Laat u eens goed adviseren over het juiste materiaal voor uw wand. Traditioneel behang. Glasvezel. En ook het aanbrengen kan strakker en mooier dan u dacht!

Glas

Nieuwbouw, renovatie, restauratie of gewoon een ongelukje? Schildersbedrijf Duis plaatst en vervangt ruiten in een handomdraai. Snel, vakkundig, netjes afgewerkt en zonder gedoe. En natuurlijk ook hier een goed advies over glassoorten en afwerkniveaus. Glashelder.

Wandafwerking

De mogelijkheden rond kleuren en afwerkmethodes van wanden zijn eindeloos. Dat vraagt om een persoonlijke benadering, een goed advies en een vakkundige verwerking. Wie een goede professional loslaat op een wand, weet niet half wat er allemaal mogelijk is.

Schilderwerk
Behang
Glas
Wandafwerking